Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, dünyaarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem tütünın ve mualla ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Binalarda mukannen standartlarda taraf alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikle duyarlı ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve tatminkâr fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda de geceleri parlayan bir strüktürda olan bu ovalar muhataralı durumların tarz göstericisidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en makul bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yangın kapısı yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page